woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kinderopvang breidt peuterspeelgroepen uit

27 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vanaf 1 januari 2017 heeft Yes! Kinderopvang ook een peuterspeelgroep aan de Emmastraat en één aan de Schaepmanlaan in Zwijndrecht. De katholieke onderwijsorganisatie Skoba heeft Yes! Kinderopvang gevraagd om deze peuterspeelgroepen voort te zetten.

Peuterspeelgroep
Op de peuterspeelgroep bereidt Yes! Kinderopvang kinderen van 2 tot 4 jaar voor op de stap naar de basisschool. De peuters ontwikkelen zich spelenderwijs. In een veilige omgeving leren ze van elkaar en komen ze in aanraking met nieuwe materialen. Aan de hand van speciaal ontwikkelde methodes, stimuleren en motiveren de deskundige medewerkers de kinderen. Een pedagoog ondersteunt de medewerkers en is er ook voor ouders die vragen hebben over de opvoeding of ontwikkeling van hun kind.

Deel dit bericht met je vrienden!