woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Bewoners Thomashuis op bezoek bij de burgemeester

24 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Woensdag 18 januari was het dan eindelijk zover. De bewoners van het Thomashuis kwamen samen met hun begeleiders op uitnodiging van burgemeester Dominic Schrijer naar het gemeentehuis voor een rondleiding.

Na ontvangst en uitleg in de Raadzaal begon de rondleiding. Vooral de spannende verhalen over de historie van het oude gemeentehuis, zoals de gevangeniscellen die onder het gebouw zijn gevestigd, maakte diepe indruk. De rondleiding werd afgesloten met een hapje en een drankje en een informeel samenzijn.  

Wim Karel en Elvira Willemstein zijn met hun twee kinderen Boyd (11 jaar) en Lenn (8 jaar) sinds 2009 zorgondernemers van Thomashuis Zwijndrecht. Samen met ouders en verwanten creëerden ze voor de bewoners, die allemaal een verstandelijke beperking hebben, een bijzonder huis dat aanvoelt als een gewoon thuis.

Deel dit bericht met je vrienden!