woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Predicaat Kern met Pit voor stichting Hooge Nesse Veerplaat

23 januari 2017

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 21 januari 2017 werden in Berkel en Rodenrijs de predicaten Kern met Pit uitgereikt door de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Kern met Pit daagt mensen uit die een droom hebben voor hun eigen buurt en die binnen een jaar te realiseren.

De stichting Hooge Nesse Veerplaat uit Zwijndrecht was met de speelpolder in 2016 genomineerd voor het predicaat en kreeg het Predicaat Kern met Pit, onder toeziend oog van wethouder Jacqueline van Dongen, uitgereikt vanwege het succesvol afronden van het project. De jury was zeer te spreken over de prachtige beweegmogelijkheden die gerealiseerd zijn voor jongeren in de speelpolder en voor alle leeftijdscategorieën op en rond de Hooge Nesse.

Namens de stichting namen bestuursleden Jacques Rozendaal en Hans Bakker de plaquette en een cheque van 1000 euro in ontvangst, welke besteed zal worden aan de verdere ontwikkelingen in het gebied. (Zie foto)

Deel dit bericht met je vrienden!