Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Meisjesteam ZVV Pelikaan op Ä—Ä—n na beste team van Zwijndrecht

22 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 20 januari was de jaarlijkse sportverkiezing van de gemeente Zwijndrecht. In de categorie sportteam junioren was MO13-1 Ä—Ä—n van de genomineerde teams. 

Onder het toeziend oog van veel ouders, bestuurders, trainers en wat meiden van MO17 mochten de meisjes zichtbaar nerveus het podium betreden.

In de presentatie video roemde de jury de unieke prestatie van MO13-1, en noemde het team echte ambassadeurs van het Zwijndrechtse meidenvoetbal.

Burgemeester Schrijer mocht de winnaar in deze categorie bekend maken. Het was een close finish tussen de nummer 1 en 2 vertelde hij. MO13-1 eindigde uiteindelijk op de 2e plaats. Een prestatie waar ze super trots op kunnen zijn.

Na het in ontvangst nemen van de felicitaties, een oorkonde en bloemen was er tijd voor een klein feestje.
Terwijl de ouders, trainers en overige fans genoten van een hapje en een drankje, waren de meisjes van MO13, hoe kan het ook anders, een potje aan het voetballen met wat meiden van MO17.

Al met al een leuke, mooie en gezellige avond waar iedereen heeft kunnen zien bij welke club je terecht kan voor het beste en leukste meidenvoetbal.

Lees meer over:

damesvoetbal zvv pelikaan
Deel dit bericht met je vrienden!