woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Organisatie Bolidt Inner Circle Run zoekt nog 45 extra verkeersregelaars

18 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Alle taakteams staan paraat om van de Bolidt Inner Circle Run 2017 een succes te maken. En alle hulp is uiteraard welkom. Zo is de organisatie nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Als idee willen zij opperen dat indien je zelf mee loopt, om dan iemand van je vrienden of familie als verkeersregelaar in te zetten, zodat JIJ een VEILIG parcours kan lopen.

Nieuw 10 km parcours
De organisatoren willen heel graag het 10 km parcours uitbreiden naar een grote ronde. Om dit te kunnen realiseren zijn er ongeveer 45 extra verkeersregelaars nodig. Daarom is voor 2017 het 10 km parcours ongewijzigd. De boodschap aan de lopers is: mobiliseer mensen die als verkeersregelaar willen meehelpen om zo een mooie en grote ronde van 10 km te kunnen realiseren.

Bewoners om en aan het parcours
Langs het parcours wordt het steeds gezelliger daar het aantal nieuwe woningen gestaag toeneemt.
Logistiek wordt nog steeds geprobeert om zo min mogelijk woningen van de aanrijroutes af te sluiten tijdens de run. Dit lukt helaas niet altijd, maar de verkeersregelaars kunnen dit goed ondervangen en geven de bewoners de mogelijkheid om heel rustig in de looprichting mee te rijden tot aan hun woning. Behandel daarom de verkeersregelaars met RESPECT. Zij zijn er om voor alle betrokken partijen een goede oplossing te bieden en de loop veilig te laten plaatsvinden.

U bent van harte welkom bij Start to Run
Wil je op 15 juni van de partij zijn bij de Bolidt Inner Circle Run en heb je geen hardloopervaring houd dan onze website in de gaten www.innercirclerun.nl of volg de nieuwsbrieven. In maart wordt er weer een cursus Start to Run opgestart.

Basisscholen, Kids en Puppies
de organisatie vertrouwt erop dat alle scholen die tot nu toe hebben meegedaan zich weer aanmelden voor 2017 met een deelname van nog meer kinderen. Ook hopen ze dat de scholen die nog niet zo actief waren in de afgelopen jaren, dit jaar ook van de partij zijn. Dit feest mag toch niet gemist worden? En niet onbelangrijk: de opbrengst van de Bolidt Inner Circle Run komt ten goede aan de goede doelen, Hospice de Cirkel en het Jeugdspeelpark H-I-Ambacht. Zij waren erg blij met onze sponsor bijdrage.

Gebakactie
Ook in 2016 is er weer de Sint/Kerst en oliebollenactie geweest. Bakker Korteweg uit Dordrecht ondersteunde wederom deze actie en de opbrengst bedroeg Eur 1.550,-. Hiervan wordt 25% aan Hospice De Cirkel gedoneerd.

Inschrijven
Vanaf 1 maart gaat de inschrijving voor de Bolidt Inner Circle Run open. Dit jaar zal deze plaatsvinden op 15 juni a.s. Noteer dit alvast in de agenda.

Voorzitter
En last but not least is de organisatie op zoek naar een nieuwe voorzitter voor hun Stichting. Heb je een warm hart voor hun activiteiten en tijd om deze taak op je te nemen, neem dan contact op met het bestuur via het contactformulier op de website.

Lees meer over:

verkeersregelaars lopen city run
Deel dit bericht met je vrienden!