woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Open podium Mikado zoekt bandjes en bezoekers

18 januari 2017 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - Welzijnsorganisatie Diverz zet zich in voor leefbare buurten waar bewoners elkaar kennen en elkaar weten te vinden als dat nodig is. De basis hiervoor is de eigen kracht van bewoners. Diverz doet een beroep op de talenten. Ze nemen u dus niets uit handen wat u en uw omgeving zelf kunnen regelen, organiseren en uitvoeren, maar ondersteunen u en uw initiatieven daar waar dat nodig is. Ze bieden hulp en advies en motiveren om talenten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Zo ook in het Jongerenwerk. Wegens een daverend succes vorig jaar gaat Jongerenwerk samen met een enthousiaste gedreven groep vrijwilligers, ook in 2017 weer door met het organiseren van Open Podia in Jongerencentrum Mikado.

Zin om lekker op te treden met je band? Zit je in een band en lijkt het je leuk om voor publiek te spelen? Zijn jullie een beginnende band of spelen jullie al een tijdje samen, het maakt niet uit, alle bands zijn welkom. Dit is de perfecte mogelijkheid om wat ervaring op te doen en voor een gezellig publiek te spelen. Er kunnen per avond twee  bandjes uit Zwijndrecht of omgeving optreden. Per band is een speeltijd van 45 minuten. Een standaard backline is aanwezig. Dus pak je kans en meld je snel aan voor het Open Podium in Mikado. 

Daarnaast wordt gezellig publiek gezocht van jong tot oud. De komende data staan op de flyer, dus moedig al het talent aan en geniet van een ontspannen en gezelige avond uit. De toegang is gratis.

Alle informatie staat op bovenstaande flyer. Jongerencentrum Mikado is te vinden aan de Onderdijkserijweg 201. Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Fatima Plomp, Jongerenwerker bij Diverz, tel. 06 33 61 66 53 of email: f.plomp@diverz.info

Lees meer over:

open podium mikado
Deel dit bericht met je vrienden!