maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Naomi Visser opgenomen in Nationale turnselectie

9 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Naomi Visser, selectielid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, is opgenomen in de nationale dames turnselectie.

De vijftienjarige Naomi ontving deze eervolle uitnodiging naar aanleiding van haar prestaties bij de recentelijk gehouden nationale instroom test.

Zij zal naast haar trainingen bij haar thuisclub O & O (onder leiding van haar trainster Jacky Dollee) regelmatig voor trainingsstages afreizen naar Heerenveen waar zij onder leiding van bondscoach Vincent Wevers zich gaat voorbereiden op onder andere deelname aan het European Youth Olympic Festival (EYOF) dat van 22 t/m 30 juli zal plaatsvinden in het Hongaarse Györ.

Het Oranje lidmaatschap is geldig voor een jaar en loopt af op 31 december 2017. In 2017 heeft Naomi de mogelijkheid het lidmaatschap te verlengen. De criteria hiervoor volgen na het EK van aanstaande april

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!