woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe programmering bij ATOS RTV

2 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHTSE WAARD / DORDRECHT - Maandag 2 januari is de nieuwe programmering bij ATOS RTV van start gegaan. Er zijn een aantal wijzingen doorgevoerd. Er zijn vanaf maandag negen nieuwe programma’s gestart en er zijn een aantal programma’s uitgebreid.

Onder de nieuwe programma’s bevinden zich een politiekprogramma en een vrouwenmagazine op de vernieuwde maandagavond. Op zaterdagochtend is een nieuw weekendmagazine met lokaal nieuws. Er is ook een complete nieuwe programmering op de vrijdag- en zaterdagavond.

Wil je de complete vernieuwde programmering zien, kijk dan op www.atosrtv.nl. Heb je vragen mail het naar info@atosrtv.nl.

ATOS RTV is te beluisteren via de livestream op www.atosrtv.nl, via de gratis app ‘TuneIn Radio’, in de gemeenten Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht op de kabel 105.9 FM en in de gemeenten Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Dordrecht in de Ether op 106.1 FM.

Lees meer over:

radio programmering rtv atop
Deel dit bericht met je vrienden!