PvdA-jubilaris Paul Hoogerwerf geëerd

16 januari 2017 door Hennie van der Zouw
PvdA-jubilaris Paul Hoogerwerf geëerd

ZWIJNDRECHT - Donderdag 12 januari werd gevierd dat Paul Hoogerwerf al 60-jaar lid is van de Partij van de Arbeid. In “De Vergulde Swaen” werd stilgestaan bij dit jubileum. Paul Hoogerwerf is inmiddels 89 jaar, maar kan nog helder vertellen over zijn verleden. Voor de PvdA was hij twintig jaar raadslid en bij Unilever werkte hij veertig jaar, waarvan lange tijd als maatschappelijk werker. Hoogerwerf ontving naast lovende woorden natuurlijk een bos rode rozen en een passend boek.

De lokale PvdA combineerde een gezellige receptie met een korte ledenvergadering. Het gehele bestuur werd herkozen. David Vaupell blijft voorzitter, secretarissen blijven Nelleke den Boer en Marjolein Kock, penningmeester is weer Chris van der Made. Samen met de bestuursleden Hilda Rijnaard en Jan-Willem Mennink zetten zij zich voor weer twee jaar in. Met het opstellen van een verkiezingsprogramma, voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen en een landelijke campagne is de agenda goed gevuld.

Tekst bij foto: Nelleke den Boer zet Paul Hoogerwerf in het zonnetje

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.