Gymnastiekvereniging O & O wint op drie fronten Goud

16 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Gymnastiekvereniging O & O wint op drie fronten Goud

ZWIJNDRECHT - De wedstrijdgroepen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hebben op een drietal fronten goud veroverd.

Vicky Vercauteren lag bij de in Amsterdam gehouden districtskampioenschappen beslag op de districtstitel van de eerste divisie seniordames. Zij pakte het goud met een totaalscore van 49,717 pnt.

Esmé van Geldorp liet zich met een score van 45,058  pnt. het districtszilver van de junioren-B omhangen, evenals Suzanne Esmeijer die in de klasse instap-N2 tweede werd. Haar puntentotaal kwam uit op 47,933 punten waarmee zij haar clubgenote Emily Baartman net voor bleef die met 47,842 pnt. het brons voor zich op eiste.

Bij de senioren-C kwam Milou Antheunisse net iets tekort voor het erepodium. Zij werd met 42,675 pnt. vierde.

De acro-afdeling  had haar strijdtoneel in Naaldwijk. Het koppel Arnold en Ezra in ’t Veld werden met 32,850 pnt. eerste in de categorie  gemengd-paar-D-Senior. Het dames-paar-D-senior in de samenstelling met Jiska van Deelen en Marije Goudriaan miste met 0,25 pnt. het brons  Zij eindigden met 30,850 op de vierde plaats.

In Alblasserdam vond de eerste NK-plaatsingswedstrijd plaats voor de jongens-benjaminscategorie.

De zevenjarige Jens van Eijk voert met overtuiging het klassement aan. Met 101,500 pnt. werd hij met overmacht eerste.

Tot slot kwamen de RG-mini’s in actie in Dordrecht. Djeshley Bruintjes turnde een tweetal oefeningen, een oefening zonder materiaal en een hoepeloefening. De eerste werd beoordeeld met 9,90 pnt. en de tweede met 9,60 pnt. Met een puntentotaal van 19,50 pnt. eindigde zij knap op een vierde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.