Wie wint de titel sportman, sportvrouw, sporttalent, sportteam van het jaar 2012?

12 januari 2013
Wie wint de titel sportman, sportvrouw, sporttalent, sportteam van het jaar 2012?

ZWIJNDRECHT - Op vrijdagavond 18 januari a.s. vindt in sporthal Develstein de jaarlijkse sportverkiezing plaats. Dan maakt de jury bekend wie van de genomineerde sporters de titel sportman, sportvrouw, sporttalent of sportteam van het jaar mogen dragen.

Tot eind november konden sportverenigingen sporters voordragen voor nominatie in verschillende categorieën. Voorwaarde voor nominatie is de geleverde sportprestatie in 2012. Verder moet de genomineerde lid zijn van een Zwijndrechtse sportvereniging of woonachtig zijn in Zwijndrecht en lid zijn van een sportaanbieder elders. Een onafhankelijke jury heeft de nominaties beoordeeld en de winnaars geselecteerd.

Genomineerde sporters
Marisa van Aalst, HC Derby;
Bart Deurloo, O&O;
Haliegh Dolman, UWTC de Volharding;
Inge Huitzing, BC Verkerk;
Carlijn Ketting, TV Heerjan;
Frank Rijken, O&O.

Genomineerde sportteams
Rolstoelbasketbalteam BC Verkerk;
HB1 HSVZwijndrecht;
Herenteam NTC O&O;
Pelikaan 1 ZVV Pelikaan;
Groote Lindt A1;
Jeugdteam Shot ’65;
Pupillen NTC O&O.

Feestelijke huldiging
Tijdens de huldiging worden alle genomineerden in het zonnetje gezet en spreekt de gemeente haar waardering uit voor de sportkampioenen. Ook dit jaar is de organisatie van de feestelijke huldiging in handen van het Platform Sport en Bewegen. Presentator is Hans Klootwijk. Wethouder Sport Elbert Vissers zal samen met Robin Ooms (sportman van het jaar 2011) de prijzen uitreiken.

Sportliefhebbers die aanwezig willen zijn bij de uitreiking op 18 januari 2013 van 19:00 uur tot 20:30 uur in de Develsteinhal (Develsingel 7a) kunnen een kaart reserveren via e-mailadres: sportkampioen@zwijndrecht.nl. Wees er op tijd bij want vol = vol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.