donderdag 2 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Kunst gemeentelijke collectie in bruikleen bij wooncentrum Midden-Inn

21 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - 'Dorpsstraat Heerjansdam' van Arie Wols en andere kunstwerken uit de voormalige kunstcollectie Heerjansdam zijn vanaf nu te bewonderen bij wooncentrum Midden-Inn in Heerjansdam.

Op woensdag 14 december 2016 ondertekenden Gerben Stolk van wooncentrum Midden-Inn en burgemeester Dominic Schrijer de bruikleenovereenkomst waarmee een aantal kunstwerken en curiosa uit de voormalige kunstcollectie Heerjansdam worden uitgeleend aan het wooncentrum. Ook aanwezig was Joop van der Ent, initiatiefnemer om kunst uit de voormalige kunstcollectie van de gemeente Heerjansdam terug te brengen naar Heerjansdam.

Ook kunst lenen voor uw organisatie?
Bent u een non-profit organisatie uit Zwijndrecht en wilt u ook kunstwerken uit de gemeentelijke collectie lenen? Informeer naar de voorwaarden via cultuur@zwijndrecht.nl.

Ondertekening kunstbruikleen
Gerben Stolk (op de foto boven rechts) van wooncentrum Midden-Inn ontvangt 'Dorpstraat Heerjansdam' van burgemeester Dominic Schrijer. In het midden Joop van der Ent, initiatiefnemer van dit kunstbruikleenproject.

Deel dit bericht met je vrienden!