vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Jumbo Supermarkten nieuwe sponsor van Gymnastiekvereniging O&O

19 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Jumbo Supermarkten Zwijndrecht heeft  een 3-jarig sponsorcontract afgesloten met Gymnastiekvereniging O&O. De eerste contacten daartoe zijn gelegd gedurende de zogenaamde plaatjesactie, die door Jumbo  werd georganiseerd.

Onder toeziend oog van voorzitter Pauline den Hartog werd het contract ondertekent door Peter Verhoef (Jumbo) en Marc van Alebeek (Businessclub O & O). Als aftrap ontving O & O vanuit de Jumbo-organisatie een kerstverrassing voor al haar 153 vrijwilligers.

Op foto: Links Peter Verhoef (Jumbo) rechts Marc van Alebeek (Businessclub O & O), midden O & O-voorzitter Pauline den Hartog

Deel dit bericht met je vrienden!