zondag 5 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Play-in Celebration op herhaling

10 november 2016

ZWIJNDRECHT - De Christelijke muziekvereniging Celebration uit Zwijndrecht organiseert op 26 november 2016 voor het derde achtereenvolgende jaar een play-in voor liefhebbers van muziek; die ervan houden om gezellig met elkaar te repeteren.

De muzikale dag start om 10:00 uur. Celebration heeft de professionele dirigent en componist Rob Balfoort en de bekende slagwerkinstructeur Dennis Smits weten te contracteren. Beide heren zijn geen onbekenden in de drumfanfare wereld.

Tijdens de play-in worden in afzonderlijke sessies voor blazers en slagwerkers verschillende muziekwerken ingestudeerd. Wil je meedoen meld je dan aan via email.
(In verband met het uitdelen van de muziekstukken verzoekt Celebration vriendelijk om in de email aan te geven met hoeveel personen u komt; welke instrumenten jullie bespelen en in welke zetting.)
Ook word u gevraagd zelf een lunchpakket mee te nemen.

Later op de dag worden de blazers- en slagwerkgroep bij elkaar gevoegd, waarna om 17:00 uur de dag word afgesloten met een gezamenlijk concert. Het concert en de dag worden gehouden in gebouw Panoord aan het Groot Karreveld 10 (complex Bakestein). Er is voldoende parkeergelegenheid. Deelname aan de play-in en de toegang tot het concert zijn gratis.

Deel dit bericht met je vrienden!