maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Peuter-kleuter-gym-instuif druk bezocht

26 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Meer dan honderd peuters en kleuters vonden zaterdag de weg naar de O & O-turnhal aan de Uilenvliet om deel te nemen aan de door Gymnastiekvereniging O & O georganiseerde peuter-kleuter-gym-instuif.

In een drietal sessies konden de kinderen in een tweetal beweegbanen kennis maken met allerlei klim- balanceer- duikel- spring en rolvormen. Ook het bewegen op muziek was onderdeel van het programma. Op een speelse wijze kwamen de kinderen daarbij tot diverse expressievormen.
Na afloop van iedere sessie werden de kinderen getrakteerd op limonade en een pannenkoek en kregen zij bij de uitgang een kleurplaat mee.

Lees meer over:

peuters kleuters o&o
Deel dit bericht met je vrienden!