Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe rotonde Plantageweg nadert voltooiing

15 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op maandag 29 augustus startte de gemeente met het vervangen van de rotonde aan de Plantageweg. Aannemingsbedrijf Van Gelder is nu halverwege het project. Het oude asfalt is verwijderd, alle rotondeblokken zijn geplaatst en de grond voor de nieuwe groenaankleding is ook al aangebracht.

Op maandag 12 september zijn de asfaltwerkzaamheden gestart. Eerst wordt de wegfundering verbetert waarna laagsgewijs drie asfaltlagen worden aangebracht. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september wordt de binnenzijde van de rotonde aangekleed met een nieuwe groeninrichting volgens het Griffioen Concept ©.

Op maandag 19 september opent de gemeente de rotonde voor het verkeer en start de 2e fase van het project. Van 19 september tot en met 23 september wordt de hoofdrijbaan tussen de afrit van de A16 en de Burgemeester van 't Hoffweg geasfalteerd.

Lees meer over:

A16 plantageweg rotonde
Deel dit bericht met je vrienden!