zaterdag 5 december 2020

Alles over Zwijndrecht

Fraaie start Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning op verenigingsmarkt

5 september 2016 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT - Winkeliersvereniging Winkelcentrum Walburg organiseerde zaterdag 3 september een verenigingsmarkt. Het was niet de eerste keer dat de Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O & O) hier aan deelnam, dus bepakt en bezakt met allerlei foldermateriaal en transportabele turn- en gymnastiekmaterialen richtte ze hun stand in op de markt.Een groot promotieteam verspreidde in hoog tempo O & O-flyers onder het winkelende publiek. Bij de stand werden vele Walburgbezoekers voorzien van de nodige clubinformatie. Voor de gelegenheid was een demo-team samengesteld. Turnmeisjes onder leiding van Joyce en Stephanie van Cappellen verzorgden enkele spring- en acrodemonstraties en de wedstrijdgroep van Stephanie Schoonbeek en Ramona Stook lieten schitterende dansvormen met ritmisch materiaal zien. Zo begon O & O fraai het nieuwe sportseizoen.

Deel dit bericht met je vrienden!