zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Korfballers van korfbalvereniging Albatros zijn rustig van start gegaan

15 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  Albatros rustig van start. De korfballers van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros zijn rustig van start gegaan met devoorbereidingen voor het seizoen 2016-2017. De A- en B-selecties startten afgelopen zaterdag met een eerste training en mochten de eerste doelpogingen en loopmeters op het kunstgrasveld maken.

Deze week volgen meer teams en op donderdag de 18 e augustus worden de eerste oefenwedstrijden al gespeeld door de senioren- en A-selectie.

De maand augustus wordt traditioneel gebruikt voor oefenwedstrijden en ook vindt dan de definitieve indeling van de teams plaats wat vaak voor veel spanning en zenuwen zorgt.

De seniorenselectie staat dit seizoen onder leiding van Steven de Graaf en Vincent de Kreek terwijl Erik Jan Ammerlaan en Robbert Pijl opnieuw de tweede selectie onder hun hoede gaan nemen.

Voor Overgangsklasser A1 wacht een zwaar maar zeker uitdagend seizoen. Het team van Alex Kok en Roeland Barendregt zal in de zaal met schotklok gaan spelen.

Albatros start op 3 september met 9 seniorenteams, een Midweekteam, één G-team, 4 A-teams, 12 BCD-teams en maar liefst 13 E/F-viertallen. Een hele klus dus weer om alle teams getraind en alle wedstrijden gefloten te krijgen, maar een leuke uitdaging voor de 62-jarige korfbalclub.

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!