zondag 1 augustus 2021

Alles over Zwijndrecht

Yes! Water en natuur op kinderdagverblijf Lindelaan

22 juli 2016

ZWIJNDRECHT - De zomer is in volle gang. Lekker spelen in de natuurtuin en daarna heerlijk poedelen in het binnenbadje om schoon te worden, af te koelen, op te warmen en te genieten. Dat kan op kinderdagverblijf Lindelaan 45 in Zwijndrecht. 

Natuurtuin en binnenbadje
De locatie Lindelaan heeft een geweldige natuurtuin waar alle kinderen zich uitstekend vermaken. De baby’s kruipen op een klein afgesloten gedeelte in de schaduw lekker rond op het kunstgras. De peuters spelen naar hartenlust in de grote zandbak en met de verschillende waterelementen. ‘Het is geweldig om te zien hoe de kinderen lekker rond huppelen in de tuin en ook nog eens op spelenderwijs de natuur ontdekken. Ook wordt er ook regelmatig gepicknickt in de tuin.

En zijn de kinderen erg vies geworden? Dan mogen ze na het spelen lekker in het binnenbadje schoon badderen om daarna weer lekker fris naar de groep te gaan', aldus locatiemanager Ineke van Popering. Ze nodigt iedereen van harte uit om eens langs te komen: 'Ik laat u onze locatie en mooie tuin graag zien en vertel u graag meer over onze unieke pakketten.’

Lees meer over:

lindelaan natuurtuin
Deel dit bericht met je vrienden!