Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Werkzaamheden Burgemeester de Bruïnelaan

21 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT - Tot eind van het jaar worden op de Burgemeester de Bruïnelaan riolering- en herinrichtingswerkzaamheden verricht. De straat wordt hiervoor in delen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Ringdijk, Stationsweg, Koninginneweg en Willem van Oranjelaan. De werkzaamheden lopen naar verwachting door tot eind 2016. Alle fases worden rechtstreeks met de omwonenden en hulpdiensten kortgesloten.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de omgevingsmanager Olivier van de Klippe via klippe@timmer-verzijl.nl of bezoek hem op maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur in het directieverblijf op het werk.

          

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!