Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Locoburgemeester Kreukniet bezoekt 60 jarige huwelijkspaar Verbokkem

21 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT -  Op woensdag 20 juli 2016 feliciteerde locoburgemeester Robert Kreukniet het bruidspaar Verbokkem namens het gemeentebestuur met hun 60-jarig huwelijk.

De familie Verbokkem pakt iedere aanleiding om het leven te vieren graag aan. Zo ook het heuglijke feit dat zij op 20 juli precies 60 jaar getrouwd zijn. Een van de kleindochters verraste hen met een prachtige en smakelijke zelfgebakken taart. Later die dag volgde het feest met receptie en een diner, waar het bruidspaar zich enorm op verheugde.
Vanuit Delft verhuisden ze na de geboorte van hun eerste kind naar Zwijndrecht, waar mijnheer een baan kreeg als loodgieter. Mevrouw werkte later als secretaresse op school de Toorts. Ze hebben Zwijndrecht nooit meer verlaten, en waren beiden sociaal en betrokken bij het verenigingsleven in de gemeente. Mijnheer Verbokkem is ook jarenlang actief geweest bij de Vrijwillige Brandweer. Inmiddels genieten ze al vele jaren samen van hun pensioen en staan ze nog zeer vitaal in het leven.

Lees meer over:

60-jarig huwelijk kreukniet
Deel dit bericht met je vrienden!