Sunday 26 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie publiceert foto overvaller Stolk B.V.

20 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT - Van de overval op Stolk Recycling B.V. is een foto beschikbaar, waarop één van de overvallers te zien is. De politie heeft deze vrijgegeven.

Twee gewapende mannen probeerden op dinsdag 21 juni 2016, rond 10.00 uur, het bedrijf aan de Fruiteniersstraat in Zwijndrecht te overvallen.  Er vielen geen gewonden en inmiddels is ook bekend dat er niets is ontvreemd. Niet lang erna is de de gestolen vluchtauto uitgebrand aangetroffen.

Herkent u de man op de foto of weet u meer over de overval en/of de diefstal van de auto en het kenteken? Bel dan naar de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 en vraag naar het Regionaal Team Overvallen van de politie eenheid Rotterdam. Anoniem informatie doorgeen kan ook via 0800-7000.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!