Sunday 26 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Promoties blijven vallen bij Accelerando

18 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT -  De meiden van Accelerando kunnen welverdiend gaan genieten van hun zomervakantie, want de laatste twee wedstrijden aan het einde van het voorseizoen zijn wel heel erg goed verlopen.

Op zondag 26 juni namen zij deel aan de wedstrijd in Roosendaal. Deze dag werd de lijst van meiden die zich hebben geplaatst voor de Nederlands kampioenschappen verder aangevuld. Hier wisten twee teams zich voor te plaatsen. Dit is het ensemble (uitkomend in de categorie dance twirl) en het B-team (categorie large team senior beginner). Ook wisten vijf meiden een promotie te behalen. Dit waren Kelly Franken en Esmee Veenstra bij het onderdeel solo dance twirl, Anouk van der Waal, Amber van Ooijen en Xanthi Romein bij het onderdeel I-baton. Ze hadden deze dag mooie shows en prestaties neergezet.

Zaterdag 2 juli namen de meiden deel aan de laatste wedstrijd voor de zomervakantie. Dit was in Oude Tonge. Daar werden ook weer drie promoties behaald en wel door Ester Verton bij het onderdeel I baton, Romy Kruyt bij het onderdeel II baton en door Amber van Ooijen bij het onderdeel solo dance twirl.

De meiden gaan nu genieten van hun vakantie zodat ze vanaf augustus er weer hard tegenaan kunnen gaan.

Zie ook:

Lees meer over:

promotie twirl accelerando
Deel dit bericht met je vrienden!