Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe Column met titel 'Een heerlijkheid die het beleven waard is' geplaatst

15 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  Chris Moorman, columnist van Zwijndrecht.net heeft weer een nieuwe column geschreven, nu met de titel 'Een heerlijkheid die het beleven waard is.'

Chris begint zijn column met: 'Recent met de boekpresentatie van Kees Popijus werden er ook filmpjes van oud Zwijndrecht getoond. Veel oud winkeliers waren er vanwege het feit dat zij (of hun families)  het onderwerp in het boek vormden. Ik zat te kijken naar de vele mensen die voorbij kwamen en merkte wel dat, als weliswaar geboren Zwijndrechter, je de verbinding makkelijker maakt als je familie hier langer woont.......' Lees hier verder.

Deel dit bericht met je vrienden!