Sunday 26 September 2021

Alles over Zwijndrecht

BSO-kinderen beleven fantastische middag tijdens opening van Speelpolder Hooge Nesse

14 juli 2016

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Klimmen, klauteren en lekker buiten spelen, daar houden de kinderen van de BSO-locaties van Yes Kinderopvang wel van. Dus toen Yes de uitnodiging kreeg om bij de opening van Speelpolder Hooge Nesse aanwezig te zijn, stonden de kinderen te springen om hier naar toe te gaan.

Speelpolder Hooge Nesse is een natuurgebied waar allerlei leuke activiteiten te doen zijn voor kinderen. Kinderen kunnen er bijvoorbeeld klauteren over een touwparcours, verstoppertje spelen, boomhutten zoeken en op een kabelbaan. De opening vond plaats op woensdag 6 juli en de kinderen van de BSO-locaties van Yes Kinderopvang in Zwijndrecht en Heerjansdam waren hierbij aanwezig. Ze mochten meedoen aan verschillende activiteiten zoals muizenruiters in elkaar zetten, een bijenhotel inrichten, de nieuwe boomhut inwijden, touwtje trekken en een sluipdoor-kruipdoor pad van wilgentenen bouwen. De kinderen vonden het geweldig en ook de pedagogisch medewerkers van Yes Kinderopvang hebben genoten. Pedagogisch medewerker Yvonne vertelt: ‘De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in deze leuke speelpolder. Er is voor ieder wat wils. We komen hier zeker nog een keer terug tijdens een BSO-uitje’

Deel dit bericht met je vrienden!