Sunday 26 September 2021

Alles over Zwijndrecht

65 jarige huwelijkspaar Scholte-Loeffen bezocht door Burgemeester Schrijer

8 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 6 juli  2016 bezocht burgemeester Dominic Schrijer het bruidspaar Scholte-Loeffen om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk.

De huwelijksdag vierde het bruidspaar samen met de kinderen, klein-, achterkleinkinderen en overige familie in de Theetuin te Rijsoord. Het bruidspaar sprak geanimeerd met de burgemeester over de plaatsen waar zij hebben gewoond. Eerst woonden zij in  Berkel en Rodenrijs, vervolgens in  Rotterdam-Overschie en nu wonen zij sinds 34 jaar met heel veel plezier in Zwijndrecht. Er werden mooie herinneringen opgehaald over Zwijndrecht en de tijd dat meneer Scholte jaren werkzaam is geweest bij de Nederlandse Spoorwegen.

Deel dit bericht met je vrienden!