Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Winnaar Everybody Dance Now zorgt voor swingend spektakel voor BSO Kinderen

8 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Om de opening van het nieuwe pand Hart van Meerdervoort/Perkstraat te vieren, organiseert  Yes Kinderopvang een aantal dansworkshops. De eerste workshop smaakte naar meer. Daarom vond op dinsdag 5 juli de workshop AFRO dance plaats, verzorgd door niemand minder dan Petit Bagaza. Petit won in 2015 met zijn dansgroep Afrovibes het programma Everybody Dance Now. De kinderen van BSO Perkstraat en van OBS De Dolfijn Perkstraat keken erg uit naar de workshop. Het werd een swingend spektakel.

‘Het was zo leuk’
Na weken oefenen was het dan zover. Petit Bagaza kwam langs om de kinderen de workshop AFRO-dance te leren. Alle kinderen die op de BSO Perkstraat en OBS De Dolfijn zitten mochten zich hiervoor inschrijven. Wat een opkomst. Al snel waren alle heupen los en na anderhalf uur oefenen gaven de meiden een prachtige show weg voor alle ouders en leraren. Na afloop stonden lekkere Afrikaanse hapjes klaar en was er natuurlijk even tijd voor een fotoshoot met Petit. Wat een enthousiasme straalde er van de kinderen af, maar ook van de ouders. Een ouder vertelt enthousiast: ‘Mijn dochter gaat na de zomer op les, dit vindt ze geweldig!’ En Indjomaira liep met een grote glimlach rond nadat zij een handtekening kreeg van Petit. ‘Het was zo leuk, ik hoop dat hij volgende keer weer komt, bedankt voor het organiseren!’, zegt ze blij. Ook Petit heeft genoten van de workshop. Beladen met tekeningen ging hij weer naar huis.

Deel dit bericht met je vrienden!