Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Yes-ZwemBSO, de ideale oplossing voor kinderen en ouders

7 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Bij Yes Kinderopvang krijgen kinderen van diverse BSO-locaties zwemles tijdens de naschoolse opvang. De zwemlessen vinden plaats in het zwembad van Capital Sports in Zwijndrecht. De ZwemBSO is een uitkomst voor de ouders en bijzonder leuk voor de kinderen! Afgelopen mei heeft er een groep afgezwommen. Er is dus weer plek voor nieuwe waterratjes. Op jonge leeftijd leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van kinderen, zeker in Nederland waar veel water is.

Zwemles is niet alleen noodzakelijk voor kinderen, maar ook leuk en bovendien goed voor hun ontwikkeling. Voor ouders is het vaak minder leuk; het neemt veel tijd in beslag op momenten dat het vaak niet zo goed uitkomt. De ZwemBSO van Yes is de ideale oplossing voor kinderen en ouders. De kinderen zwemmen onder begeleiding van een vast team en halen hun zwemdiploma-A tijdens de BSO. Yes zorgt voor het vervoer en de begeleiding van de kinderen.

Uiteraard kunnen ouders hun kindje zelf ophalen en op deze wijze prima betrokken zijn bij de zwemlessen. Ook zijn er regelmatig kijkdagen. De ZwemBSO is een onderdeel van de naschoolse opvang in Zwijndrecht, Hendrik-Ido- Ambacht en Heerjansdam.

Foto: Gezellig met BSO-vriendjes en -vriendinnetjes leren zwemmen.

 

Lees meer over:

kinderopvang zwemles bso
Deel dit bericht met je vrienden!