Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Opening van de natuur speelpolder Hooge Nesse-Veerplaat

6 juli 2016

ZWIJNDRECHT -  Wethouder en plaatsvervangend voorzitter Natuur en recreatieschap IJsselmonde Henk Mirck en wethouder Jolanda de Witte (sport) opende vanmiddag op een feestelijke wijze de natuur speelpolder Hooge Nesse / Veerplaat namens de provincie en natuur en recreatieschap.

Natuur- en recreatieschap IJsselmonde heeft samen met Stichting Hooge Nesse/Veerplaat de afgelopen maanden het recreatiegebied Veerplaat ingericht met sportieve faciliteiten. Bekijk alle foto's

Voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar was er na aanmelding via Toppie een gratis, actief programma met sporten zoals discgolf en honkbal, onder begeleiding van sportverenigingen en vrijwilligers van o.a. Sport, Recreatie en Educatie Hooge Nesse.Tussen door konden de kinderen (en ook wij) genieten van een hapje en drankje verzorgd door Hotel ARA.

Alle lof het is een mooi gebied geworden waar jong en oud uit heel de regio heel veel plezier kunnen beleven net zoals wij vanmiddag en dat kunnen jullie wel zien op de foto's Complimenten voor alle vrijwilligers..

Bron Goedetips.nl

Deel dit bericht met je vrienden!