Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Sterrenslag een groot succes

5 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 2 juli werd door de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in de turnhal aan de Uilenvliet de jaarlijkse seizoenafsluiting voor jeugdleden t/m12 jaar georganiseerd. 

Het thema van Sterrenslag 2016 was “Dierenrijk”. Alle spellen waren op dit thema afgestemd. Maar liefst 120 kinderen deden onder leiding van 12 teamcoaches enthousiast mee aan alle spellen. 

Zo werd er als mollen door de valkuil gegraven in een estafette race, gesprongen over een parcours als kangoeroes, als blinde vinkjes gevolleybald, moesten lange giraffen armen gebruikt worden in een samenwerkingspelletje, werden de bulten van kamelen ingezet om balletjes door te geven en moest met de slurf van een olifant (waterpistool) zoveel mogelijk water in emmers gespoten worden. 

Na deze zes spellen stonden de 12 teams heel dicht bij elkaar, door een race van de coaches door de valkuil en het eindspel won uiteindelijk het team onderling leiding van Gerben Raaijmakers met 9 punten verschil op de nummer 2.

Deel dit bericht met je vrienden!