Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Locoburgemeester Aaike Kamsteeg bezoekt 103 jarige mevrouw Hengstmengel-Horjus

5 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 30 juni overhandigde locoburgemeester Aaike Kamsteeg,  namens het College van burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, een bos bloemen aan de jarige mevrouw Hengstmengel-Horjus. Mevrouw bereikte de respectabele leeftijd van 103 jaar.

De zondag voor haar verjaardag heeft mevrouw samen met zo'n 50 gasten dit heuglijke feit al gevierd in restaurant Dok te Zwijndrecht. Mevrouw is in goede gezondheid. Zij heeft drie kinderen, twee dochters en één zoon in Canada, die dit jaar ook weer present waren op de verjaardag van hun moeder. Verder heeft zij zeven kleinkinderen, achttien achterkleinkinderen en vier achterachterkleinkinderen. Mevrouw woont nog zelfstandig en heeft het erg naar haar zin in Zwijndrecht.

Lees meer over:

loco-burgemeester verjaardag dok
Deel dit bericht met je vrienden!