Sunday 26 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Yes: 'Wij mogen ook in de schoolvakanties spelen'

4 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM  - Het is weer zomervakantie. Voor veel kinderen een feest, omdat ze dan lekker genieten van de leuke zomeractiviteiten op de BSO of het kinderdagverblijf. Maar dat geldt niet voor de peuterspeelgroepen, want die zijn dicht in de zomervakantie. Voor deze peuters heeft Yes.

Kinderopvang een oplossing, de peuterspeelvakantie in Zwijndrecht en Heerjansdam
De peuterspeelvakantie is op de Frits Vogelstraat 1 in Zwijndrecht en op de Sportlaan 6 in Heerjansdam. Beide locaties hebben een geweldige tuin waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De peuterspeelvakantie kunt u volledig afstemmen op uw persoonlijke situatie, want het aantal en welke weken bepaalt u zelf, minimaal 7 weken per jaar. Hierdoor is er nog alle tijd om bij opa en oma te logeren en met uw kind op vakantie te gaan. Het aantal dagen per week en de begin- en eindtijd per dag kiest u ook zelf; de peuters komen minimaal 7 uur per dag naar Yes.

En de kosten? U betaalt niet meer dan het lage basistarief van € 6,89 per uur. Hierover krijgen ouders onder bepaalde voorwaarden kinderopvangtoeslag, waardoor ze na verrekening een stuk minder betalen. Komt uw peuter in de schoolvakanties 7 weken per jaar 1 dag per week, 7 uur per dag spelen? Dan betaalt u met een gezinsinkomen van 30.000 euro nog geen 5 euro per maand.

Fijn voor peuters en ouders
Kinderen hebben behoefte aan regelmaat en structuur. In de schoolvakanties, wanneer de peuterspeelgroep gesloten is, is dat vaak lastig. Daarom is het fijn als ze ook in de lange zomervakantie en andere vakanties, kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Ook voor ouders is het fijn om af en toe even de handen vrij te hebben in de lange zomervakantie. Bijvoorbeeld om te werken of om klusjes thuis te doen. Dat kan met de peuterspeelvakantie van Yes Kinderopvang. Yes, verenigt het beste voor kinderen met het beste voor ouders.

 

Lees meer over:

vakantie peuters spelen
Deel dit bericht met je vrienden!