Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuw: 'Speelfabriek BSO'

4 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Voor kinderen die in de zomervakantie naar de Speelfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht gaan,introduceert Yes! Kinderopvang een nieuwe mogelijkheid, de Yes! Speelfabriek BSO. Dit is dé ideale combinatie van BSO en Speelfabriek.

Van 08:00 tot 17:00 een geweldige dag
Vanaf 08:00 uur komen de kinderen naar het Baxhuis om daar lekker wakker te worden en elkaar te ontmoeten op de BSO. Het Baxhuis ligt op loopafstand van de Speelfabriek. Yes. Kinderopvang brengt de kinderen om 09:30 uur naar de Speelfabriek. In de Speelfabriek vermaken de kinderen zich uitstekend tot 15:30 uur. De kinderen vallen dan onder de verantwoordelijkheid en regels van de Speelfabriek. Om 15:30 uur haalt Yes de kinderen weer op waarna ze tot 17:00 uur nog wat kunnen drinken, eten, spelen en nakletsen op de BSO. De Yes Speelfabriek BSO is mogelijk op één of meerdere dagen waarop de Speelfabriek geopend is.

In 2016 is dit op 11 t/m 15 juli, 18 t/m 22 juli en 8 t/m 12 augustus.

 

Lees meer over:

speelfabriek Baxhuis bso
Deel dit bericht met je vrienden!