Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Magic Goals en Streetboys winnen Straatvoetbaltoernooi bij v.v. Groote Lindt

4 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  Na 6 voorrondes in één week in de verschillende Zwijndrechtse wijken werd de afsluitende finaledag gehouden op de parkeerplaats van v.v. Groote Lindt. Onder prima weeromstandigheden en ruime belangstelling werd er door een groot aantal teams gestreden om de titel”beste straatvoetbalteam van Zwijndrecht”. Onder leiding van de Toppie Sportocach en vrijwilligers van gastheer Groote Lindt werd ook de finaledag gespeeld volgens het bloc-to- bloc systeem. Uiteindelijk waren de Streetboys uit Heer Oudelands Ambacht in de categorie basisschoolgroepen 5/6 de winnaars en Magic Goals uit Kort Ambacht de winnaars bij basisschoolgroepen 7 en 8.

In samenwerking met de Toppie sportcoaches zal v.v. Groote Lindt ook volgend jaar weer een straatvoetbaltoernooi in de Zwijndrechtse wijken organiseren. Groote Lindt voert het label ‘Meer dan Voetbal’ en toont onder andere met de organisatie van dit toernooi haar maatschappelijke betrokkenheid.

Foto: v.v. Groote Lindt.

Deel dit bericht met je vrienden!