Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Geslaagd jeugdkamp ZVV Pelikaan

1 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT -  Op 10 juni vertrok voetbalvereniging ZVV Pelikaan met 2 bussen richting Loon op Zand, waar ze een weekend doorbracht op het Land van Kleef.  De mannen van sport en spel hadden een mooi en sportief sport- en spelprogramma samengesteld, zodat een ieder het gehele weekend is beziggehouden. Ze kunnen terugkijken op een geslaagd weekend.

Van knotshockey tot elastieken voetbal, van een speurtocht in het donker tot het dierengeluiden spel in het bos en van een stormbaan tot de speeltuin, activiteiten waren er ten over. Naast het sportprogramma werd er goed gezorgd voor de innerlijke mens. Samen met de kampcommisie heeft het cateringteam iedereen van een drankje en hapje voorzien en alles perfect geregeld. Fotos van het weekend zijn te zien op www.vvpelikaan.nl/fotoalbum/overige/jeugdkamp-2016.  

Lees meer over:

pelikaan jeugdkamp
Deel dit bericht met je vrienden!