Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Jannie Brandwijk is finalist Brildrager van het Jaar

1 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  Jannie Brandwijk uit Zwijndrecht is finalist tijdens de Specsavers Brildrager van het Jaar-verkiezing 2016. De brildraagster is één van de vijf genomineerden in de categorie 45+ jaar. Op 5 juli maakt de jury, bestaande uit fashion ambassadrice van Specsavers Anouk Smulders, modeontwerper Francisco van Benthum en social influencers Ellen Snijder en Teske de Schepper de winnaars van de drie leeftijdscategorieën bekend. Zij ontvangen naast de eretitel ‘Brildrager van het Jaar’ een reischeque van 1000 euro en een meet & greet met Anouk Smulders. Daarnaast mogen de winnaars twee brillen uitzoeken, zodat ze nog meer kunnen variëren met hun outfit!

Brildraagster Jannie Brandwijk is aangenaam verrast door de nominatie: “Wauw, ik ben echt super blij dat ik bij de laatste vijf genomineerden zit. Ontzettend leuk dat er zoveel mensen op mij gestemd hebben. Mijn bril hoort bij mij en dat wil ik graag aan iedereen laten zien. Het zou natuurlijk geweldig zijn als ik uiteindelijk Brildrager van het Jaar word!’’

Zo’n 2400 aanmeldingen en ruim 100.000 stemmen
Jannie Brandwijk heeft bijna 2400 deelnemers achter zich gelaten tijdens de zeventiende editie van de Brildrager van het Jaar-verkiezing. Er zijn dit jaar meer dan 100.000 stemmen uitgebracht. Zowel qua aanmeldingen als stemmen betekent dit een record ten opzichte van de voorgaande edities. Het laat zien dat het dragen van een bril helemaal hip is!

Marc van Wingerden, partner van Specsavers Zwijndrecht is enorm trots dat Jannie Brandwijk uit Zwijndrecht is doorgedrongen tot de laatste vijf: “De verkiezing is ontzettend populair. Ik heb verschillende keren deelnemers van de Brildrager van het Jaar-verkiezing in de winkel gehad die mij vroegen om op hen te stemmen. Extra leuk om te zien dat er een genomineerde uit onze omgeving komt. Ik wens Jannie Brandwijk heel veel succes

Lees meer over:

brildraagster reischeque bril
Deel dit bericht met je vrienden!