Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Volop activiteiten bij Diverz voor kinderen en jongeren in de zomervakantie

1 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - De zomervakantie staat alweer voor de deur. Speciaal voor de kinderen en jongeren die thuis blijven (een deel) in de vakantie worden er volop activiteiten georganiseerd in Zwijndrecht.

Naast de jongeren inlopen in Heerjansdam, Mikado en het Klankbord worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Van waterspelen voor kinderen tot een voetbaltoernooi voor jongeren. Maar denk vooral ook aan bijvoorbeeld Levend Stratego, een barbecue en een uitje naar de open dag voor Feyenoord. Kortom voor ieder wat wils de hele vakantie door.

Houd voor het actuele activiteitenschema de website www.diverz.info in gaten, zoek het jongerenwerk op Facebook op of bel 078-6191276 voor meer informatie over activiteiten bij jou in de wijk.

Welzijnsorganisatie Diverz zet zich in voor leefbare buurten waar bewoners elkaar kennen en elkaar weten als dat nodig is. De basis hiervoor is de eigen kracht van bewoners; we doen een beroep op de talenten. We nemen u dus niets uit handen wat u en uw omgeving zelf kunnen regelen, organiseren en uitvoeren, maar ondersteunen u en uw initiatieven daar waar dat nodig is. We bieden hulp en advies en motiveren bewoners om hun talenten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Lees meer over:

zomervakantie diverz
Deel dit bericht met je vrienden!