donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Edith van der Reijden door de leden van D66 Zwijndrecht verkozen tot voorzitter van het afdelingsbestuur

30 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Edith van der Reijden is door de leden van D66 Zwijndrecht verkozen tot voorzitter van het afdelingsbestuur. De nieuwe voorzitter werd tijdens de Algemene Leden Vergadering unaniem verkozen en volgt Edwin van der Ploeg op. Edith van der Reijden neemt met ingang van 1 juli a.s. de taken als voorzitter over. "Ik heb bestuurlijke ervaring, ben al jaren lid van D66 en volg met belangstelling de Zwijndrechtse politiek. Ik kijk er dan ook naar uit om me actief in te zetten voor de partij", aldus de nieuwe voorzitter.

Voor Edwin van der Ploeg werd het steeds lastiger om het voorzitterschap te combineren met zijn gezin en werk. "Maar uiteraard blijf ik betrokken bij de partij en wens ik Edith succes én plezier als voorzitter!", zo gaf de oud-voorzitter aan.

Leden van D66 Zwijndrecht kunnen vrijdag 1 juli, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst ter afsluiting van het politiek jaar, kennis maken met Edith van der Reijden. Aanmelden kan via info@d66zwijndrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!