donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Succesvolle sponsorloop Kinderopvang Beethovenlaan

30 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Onder het toeziend oog van een grote hoeveelheid fans hebben de kinderen van de peuterspeelgroep Beethovenlaan maandag 27 juni ruim € 250,- bij elkaar gelopen. Het bedrag van de sponsorloop is volledig bestemd voor Stichting Opkikker. Bewegen en actief bezig zijn vindt Yes belangrijk én heel erg leuk. Na een gezellige warming up, renden de kinderen gedurende een kwartier kleine rondjes. Na afloop kregen ze een oorkonde. Ouders, opa’s, oma’s, kinderen en leerkrachten moedigden de kinderen aan. Het was een geweldige happening.

Nijmeegse Vierdaagse
Niet alleen tijdens de sponsorloop, maar ook tijdens de Nijmeegse Vierdaagse haalt de peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang Beethovenlaan geld op voor Stichting Opkikker. De stichting verzorgt onvergetelijke dagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Pedagogisch medewerker Wilma de Ridder doet van 19 t/m 22 juli mee aan de vierdaagse en gaat met haar inzet het bedrag van de sponsorloop verhogen.

‘Ik heb diverse keren kunnen meemaken wat Stichting Opkikker kan doen voor deze kinderen. Daarom wil ik tijdens de Vierdaagse lopen voor Stichting Opkikker. Ik ga dan vier dagen 40 kilometer per dag wandelen, omdat ik het kan. Er zijn helaas kinderen, ook in mijn familie, die heel veel dingen niet kunnen. En daar doe ik het voor’, aldus Wilma. Iedereen kan Wilma sponsoren. Donaties kunt u kwijt in de daarvoor bestemde bus op de peuterspeelgroep of door te storten op rekeningnummer NL81RABO0161040616, ten name van C. de Ridder, onder vermelding van Stichting Opkikker.

Deel dit bericht met je vrienden!