donderdag 2 december 2021

Alles over Zwijndrecht

IVN-Gidsen van Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard op de foto

28 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Al de gediplomeerde IVN Schoolgidsen van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard hebben dit schooljaar 2015- 2016  op verschillende locaties in de Zwijndrechtse Waard 4045 leerlingen van alle basisscholen ontvangen.

Zowel bij ’t Weetpunt, de Kiboehoeve en de Hooge Nesse in Zwijndrecht. En ook nog in Heerjansdam bij o.a de bij de Molenweide, en niet te vergeten in Hendrik Ido Ambacht op het Jeugdspeelpark, de Sophiapolder en bij de Frelustal.

Ze hebben de jeugd laten genieten van alles wat groeit en bloeit in de natuur en altijd weer boeit. Nu gaan de IVN schoolgidsen genieten van hun vakantie.
Maar in September staan we weer voor alle jeugd klaar.

Van links naar rechts op de foto: IVN Schoolgids Attie Zandee, Els van den Broek, Geno Verstappen, Annelies Stoute, Connie van Schaik,
Helene Toepoel , Marleen Mosterdijk, Madelon van Rijn, Marianne Westra, Bruin Moes, Helmi de Geus en Lidy van der Lans – Exler.
Niet op deze foto maar wel actief bij de schoolgidsen educatie. Henk Mirck, Averine Vreugenhil, Cobie Reedijk , Coby van Popta, Francina Bakas, Jet Veen – de Boer, Natasja van der Heijden, Pieta Mos, Jacqueline van der Burg en Trees Dammer.

Lees meer over:

weetpunt fiapolder ivn-gidsen
Deel dit bericht met je vrienden!