vrijdag 28 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

100 jarige mevrouw Lans-Hulshoff bezocht door locoburgemeester Jolanda de Witte

24 juni 2016 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Jolanda de Witte bezocht dinsdag 21 juni 2016 mevrouw Lans-Hulshoff om haar namens de gemeente te feliciteren met  haar 100ste verjaardag.  Zij vierde haar verjaardag samen met haar kinderen, familie en personeel van de Swinhove-Groep in het Ara Hotel in Zwijndrecht.

Mevrouw Lans werd in 1916 geboren in Hengelo. Zij woont sinds 2011 in Zwijndrecht, nadat zij haar heup had gebroken is zij in Zwijndrecht komen revalideren. Daarna is zij naar 't Anker verhuisd waar zij nog steeds zelfstandig woont met wat hulp van kinderen. Een aantal keer per dag krijgt zij bezoek van de verpleging van de Swinhove-Groep en haar dochter doet de boodschappen voor haar.

Tot haar 80ste heeft mevrouw Lans getennist. Zij is altijd erg sportief geweest. Zij kijkt nog graag naar sportwedstrijden op de televisie. Momenteel volgt zij ook de EK-wedstrijden.  Mevrouw leest graag de krant maar nu haar ogen wat minder zijn geworden knipt haar zoon de krantenknipsels voor haar uit.

Deel dit bericht met je vrienden!