donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Chris Moorman columnist van Zwijndrecht.net verdiept zich in positieve energie

21 juni 2016

ZWIJNDRECHT - Onze columnist voor Zwijndrecht.net heeft weer een nieuwe column geplaatst. Deze keer met de titel: 'De positieve energie van Zwijndrecht.'

Hier vast een fragment uit de nieuwe column: "Recent stelde ik de vraag op oud Zwijndrecht wat voor herinneringen heb je aan het  bruggetje op de Willem van Oranjelaan. Vervolgens komen er echt leuke reacties tevoorschijn met spontaan foto s van trouwerijen en hun achtergronden. Daar wordt een mens blij van want dit soort plekken verteld vaak meer van de geschiedenis dan de opgetekende ijkpunten die vastgelegd zijn in de historie."

Om de hele column te kunnen lezen: klik hier.

Lees meer over:

positief energie column
Deel dit bericht met je vrienden!