donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Sv Conventus bedankt Karin von Grumbkow voor 27 jaar fluiten

20 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Tijdens het laatste speelweekend van de 2015 – 2016 handbalcompetitie is Karin von Grumbkow door sv Conventus in het zonnetje gezet. Von Grumbkow is afgelopen seizoen na maar liefst 27 jaar bij de club te hebben gefloten gestopt als scheidsrechter van de fusievereniging.

Von Grumbkow heeft de afgelopen 27 jaar een groot aantal leeftijdscategorieën binnen het handbal gefloten. Ze begon bij Handbalvereniging Walburg’75 en bleef voor de club fluiten toen deze samen met KV Zwijndrecht de fusievereniging sv Conventus vormde. De laatste jaren focuste ze zich vooral op de jeugdteams van de op Sportcomplex Develstein gevestigde club.

Tijdens het laatste speelweekend van het seizoen kreeg Von Grumbkow uit handen van Conventus’ Handbal Technische Commissie afgevaardigde Chantal Buster een bedankje overhandigd voor de vele steun die ze de vereniging over de vele jaren heeft gegeven.

Foto-credit: Patrick Straver / sv Conventus

Lees meer over:

handbal conventus
Deel dit bericht met je vrienden!