donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Leerlingen basisschool Tweestroom ontdekken platteland

17 juni 2016 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Leerlingen van de basisschool de Tweestroom uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn er met de meester op uit geweest om het platteland te ontdekken. Zij fietsten naar de Frelu stal aan de Achterambachtse weg, een stal voor recreatieve doeleinden. Met de zomer is daar van alles te zien en de leerlingen keken hun ogen uit.

Terwijl nieuwsgierige koeien toekeken werden verschillende activiteiten uitgevoerd. De leerlingen konden watervogels bekijken, schapen aaien en met het kompas werken. Hierna werd er uitgerust en limonade gedronken op de pakken stro in de stal. Zo hebben ze het platteland, geroken, gevoeld en gezien.

Meer verhalen over Zwijndrechtse natuur vind u op www.natuur-zw.nl.

Door: Lidy van der Lans-Exler

Deel dit bericht met je vrienden!