Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem '100 tellen stil op Doerak'
17jun 2016

100 tellen stil op Doerak

ZWIJNDRECHT - Je benen in de knoop, ballonnen in je buik, belleblaasbellen vangen, rekken en strekken en dan heerlijk 100 tellen onder je eigen dekentje met je ogen dicht bijkomen. Dat deden de peuters van het kinderdagverblijf van kindcentrum Doerak van PIT kinderopvang & onderwijs. Tijdens de workshops dansen en ontspannen onder leiding van Dymphna Sturrus van Theaterhuis Drechtsteden zijn de kinderen van twee tot vier jaar op een speelse wijze zittend, staand en springend bezig met bewegen. Ze spelen dieren na, pakken de zon, zwaaien naar de maan en gaan op reis. Ze gebruiken hun fantasie en hebben de grootste lol met elkaar. En als ze dan lekker druk zijn geweest is het heerlijk liggen en (net doen alsof ze) slapen. Zachtjes…. Na 100 tellen stilzijn gaan de schoenen weer aan en is het tijd om gezellig met elkaar buiten te spelen op de patio.

De workshop dansen & ontspannen is een van de vele gratis bijzondere activiteiten voor de baby’s en peuters van PIT kinderopvang & onderwijs. Zo worden zij gestimuleerd om steeds nieuwe dingen te doen en te ontdekken en zich spelenderwijs met veel plezier breed te ontwikkelen.

Kindcentrum Doerak
Kindcentrum Doerak in de wijk Nederhoven biedt een kinderdagverblijf, een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Doerak is een van de 19 kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs in Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido- Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk.

Zie ook:
Impuls van PIT kinderopvang onderwijs heeft een bijzonder programma voor peuters (vr, 27 mei 2016)
Nieuw PIT op top voor peuters (vr, 18 mrt 2016)


Deel dit bericht met je vrienden!