donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuw pand voor de Jel Parket

13 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Vrijdag 10 juni heeft wethouder Robert Kreukniet (Economie) het nieuwe pand van de Jel Parket aan de Burgemeester de Bruïnelaan  52 geopend.

De Jel Parket van Richard de Jel was voorheen gevestigd aan de Kort Ambachtlaan 19. De Jel Parket is al 22 jaar gevestigd in Zwijndrecht en een officieel erkende parketspeciaalzaak de Jel Parket is actief op het gebied van (verouderde) vloerdelen, traditioneel parket, laminaat, PVC of kurk en de renovatie van de bestaande parketvloeren.

Naast de zaak van Richard de Jel is zijn partner Fleure met haar zus Daphne Bos een Meester Design Store begonnen. Een Meester Design Store is een nieuw concept in Zwijndrecht waar u terecht kunt voor woonaccessoires, mooie sieraden, bijzondere cadeautjes en design meubels.

Op de foto:Van links naar rechts Fleure Bos, wethouder Robert Kreukniet, Richard de Jel en Daphne Bos.

Deel dit bericht met je vrienden!