donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Voor meidenvoetbal ga je naar ZVV Pelikaan

13 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Ben jij, of ken jij een sportieve meid, die gek is van voetbal? Dan is ZVV Pelikaan op zoek naar jou. Door de forse groei van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen ZVV Pelikaan zullen er in het seizoen 2016-2017 meerdere damesteams actief zijn in competitieverband.

Voor deze teams zijn wij nog op zoek naar enkele enthousiaste meiden (ervaring met voetbal is niet vereist). Voor MO15 (meiden t/m 15 jaar), MO17 (meiden t/m 17 jaar) en VR1 (meiden vanaf 18 jaar) verwelkomt ZVV Pelikaan graag nog een aantal nieuwe leden. Plezier staat voorop bij ons, maar we bieden nieuwe meisjesleden nog veel meer.

Meisjes (tot en met 17 jaar) krijgen een compleet Adidas tenue (shirt, short en kousen) in bruikleen. Daarnaast krijg je een welkomstgeschenk. Je kan kiezen uit een Adidas trainingspak, of een cadeaubon voor voetbalschoenen t.w.v. € 50,--.

Versterking voor ons vrouwenteam (vanaf 18 jaar) krijgen bij aanmelding hetzelfde welkomstgeschenk.

En… dat is nog niet alles...

Twee keer per week trainen onder leiding van ervaren trainers. Competitie- en bekerwedstrijden, deelname aan diverse toernooien, een voetbalclinic door professionele spelers/speelsters, diverse leuke teamuitjes en bovenal een hoop plezier samen met een groep meiden.

Enthousiast geworden. Meld je dan nu aan via de website: http://www.vvpelikaan.nl/lid-worden. Dan krijg je een uitnodiging voor een gesprek. Voor meer info of vragen kun je een mail sturen naar: info@vvpelikaan.nl

 

Lees meer over:

pelikaan damesvoetbal
Deel dit bericht met je vrienden!