donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Ook Groote Lindt F3 kampioen

13 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Sinds 9 mei behoort ook F3 tot het rijtje kampioenen bij Groote Lindt. Na een 1-1 gelijkspel tegen EBOH waren zij, met nog één wedstrijd te gaan, niet meer te achterhalen door de nummer twee Wieldrecht.

Koeler dan Ajax
"Als we in deze wedstrijd geen punt hadden gepakt, dan zou het echt nog spannend zijn geworden", vertelt trainer Remon Mikkers. "Wieldrecht had dan nog kampioen kunnen worden als ze in de laatste wedstrijd van het seizoen van ons hadden gewonnen." Uiteindelijk deed die laatste wedstrijd er echter niet meer toe; EBOH kwam in de eerste helft wel op voorsprong, maar de jongens van Groote Lindt F3 bleven koel en sleepten er aan het einde van de wedstrijd toch een gelijkspel uit. Mikkers: "Het is echt mooi om te zien dat ze ondanks alle spanning toch gewoon blijven voetballen en ook het doelpunt maken dat ze nodig hebben. In dat opzicht zijn deze jongens dan toch koeler dan die van Ajax 1."

Steeds beter
Het kampioenschap is een mooie afsluiter van een seizoen waarin de spelers van F3 allemaal steeds beter zijn gaan voetballen. Assistent trainer Peter Bout licht toe: "Iedereen heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt: Charlie, Sven, Hanris, Jay, Gido, Novi, Vigo, Sander en David zijn eigenlijk stuk voor stuk sterker, feller en scherper gaan spelen. Dat alleen maakte eigenlijk al dat dit een geslaagd seizoen was, maar dit kampioenschap maakt het nog net even wat mooier."

Lees meer over:

voetbal groote lindt f3
Deel dit bericht met je vrienden!