donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

26-Jarige man gewond na ruzie

9 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Een 26-jarige man uit Zwijndrecht heeft woensdagavond 8 juni 2016 een oppervlakkige verwonding opgelopen na een ruzie aan het Leeuwerikplein.

Een 36-jarige man stak daar het slachtoffer met een mes. Na de melding stelde de politie direct een onderzoek in en hield de verdachte in zijn woning aan. Het incident gebeurde bij een flat aan het Leeuwerikplein. De verdachte kwam daar aan rijden in zijn auto en zette deze neer op een parkeerplaats. Hierna kreeg hij ruzie met de 26-jarige en stak hem daarbij. De twee zijn bekenden van elkaar. Agenten vonden het mes in een emmer bij de verdachte. In het ziekenhuis werd het slachtoffer behandeld maar hoefde daar niet te blijven. De politie onderzoekt de oorzaak van de ruzie uit.

Deel dit bericht met je vrienden!