donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Iwan Adriaans wint rit in supersnelle racewagen

7 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Iwan Adriaans uit Zwijndrecht voelde zich afgelopen zondag even Max Verstappen. Hij maakte een rit tijdens de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ op Circuit Park Zandvoort. Iwan won deze prijs door boodschappen te doen bij Jumbo Zwijndrecht Walburg. Hij kon daarna een code verzilveren voor gratis entreetickets voor het race-event. In een speciale Jumbo racewagen racete professioneel coureur Jos Verstappen met de winnaar als passagier over het circuit van Zandvoort.

Iwan (71) was enorm verrast en blij. “Onvoorstelbaar, boven mij verwachtingen. Hier is geen voorstelling van te maken, wat een ervaring. Jos en Jumbo, enorm bedankt.”

Familie Racedagen
Tijdens de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ op 4 en 5 juni verzorgde Max Verstappen verschillende demonstraties. Ook waren er onder meer stuntshows, een parade van supercars en een kinderkartbaan. Het race-event werd georganiseerd door Jumbo en Circuit Park Zandvoort in samenwerking met Red Bull Nederland en Verstappen Management. Jumbo is één van de partners van de jonge Formule 1-ster en gaf gratis entreetickets weg. Zo konden klanten van Jumbo genieten van de bijzondere sfeer in en rondom het circuit. De supermarktketen bood hiermee haar klanten iets extra’s bovenop het grootste assortiment, de beste service en de laagste prijzen.

Fotobijschrift: Jumbo-klant Iwan Adriaans racet met ruim 250 km per uur over het circuit van Zandvoort tijdens de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’

Lees meer over:

jumbo zandvoort racen
Deel dit bericht met je vrienden!